Hye, strangers nice to meet you ^^

Saturday, 10 September 2011

PETKNODE WAS A NIGHTMARE....




hye SALAM semua! Dah habis beraya?Entry kali nie nak cakap pasal PETKNODE..mesti semua dah tahu pasal kekejaman yang dilakukan terhadap kucing-kucing yang kononnya dijaga dengan baik di PETKNODE.

Even masa ALIYA ILLYANI ANAS tengok owner PETKNODE nieh rasa macam nak lempang dia laju-laju.What are you made of dude?Binatang pun ada perasaan kenapa kau buat macam tu?Gilalah!Kalau dah rasa kau tak boleh nak jaga kenapa kau terima jugak kucing-kucing yang dihantar tuh?Nak cari masalah?Ke kau dah giler hilang akal?


Sedih,tengok kucing yang terbiar dalam kedai tuh ntah berapa hari tak makan n minum....Langsung tak dijaga,taik merata-rata it was a HELL for sure!Kenapalah manusia sanggup buat macam tu pada binatang?Tak ada hati?Tak ada perut?



tengok kucing nieh sampai kurus jadinyer...Auhh sedihnyer :(



mak n anak mati  sambil pegang tangan,siannyer i'm speechless...RIP



comot n kotor mesti dier lapar!



nielah owner PETKNODE tuh TAK GUNA!GO TO HELL!
(TUNGGU LAH BALASAN DARI ALLAH)



they were trying to save their cats!


Nasib baek tak hantar apple kat sana,kalau tak aku bako umah shahrul bengong tuh!


Mungkin pekara nie nampak macam kecil,tapi hakikatnya menunjukkan sikap manusia yang semakin hari semakin teruk!Have some mercy.....



video







Followers